fredag 6 maj 2016

11 månader

Fem tänder, kryper/hasar sig fram, försöker resa sig mot saker, säger "titta!!" ungefär 1 miljon gånger varje dag, älskar lampor, gardiner, att visa upp sin egen garderob och att vara utomhus.

Katterna förstår nu att oavsett söthetsgraden så kan nyporna vara starka... Albin går inte gärna nära och Max har en ängels tålamod. Hur vi än förmanar och säger att man måste klappa fint så får de sig ett och annat tjuvnyp när vi inte hinner med. Väntar på ett litet rivsår men hittills har det uteblivit. 

Vi har fått dagisplats på vårt önskade dagis, i augusti... Det betyder att jag snart måste börja jobba igen, jag som helst vill vara hemma med min lille plutt i ett par år till, men det funkar inte riktigt att vara det dessvärre. 

1-årskalasets planering är i full gång, lokal är bokad och det kommer beräknat drygt 100 deltagare. Mat, fika/tårta, snacks och dricka serveras bland annat  och jag som tycker det är jobbigt med mycket folk...?! Bara för mamman att bita ihop så lille bubbisen får en härlig 1-årsdag!



   

1 kommentar: