söndag 2 augusti 2015

Ändrade planer

Saker blir sällan precis som man planerat... helgen som kommer skulle vi haft namngivningscermoni och fest för Miro.

Vi skulle hyllat det nya lilla livet, men får istället, tyvärr, hedra en bortgången släkting till maken. Hans farbror gick bort efter en tids sjukdom så idag har hans föräldrar flugit till Irak för att delta vid begravningen och dela sorgen med övriga släkten. 

Vi följer inte med för det är runt 55 grader varmt där just nu så både jag och Miro skulle förmodligen dö av värmeslag. Det har varit så varmt att alla företag, skolor och institutioner hållits stängda flera dagar pga värmen - folk uppmanas att stanna inomhus och endast sjukhusen har verksamhet. 

Vi hoppas kunna ha festen sen när de kommer hem igen istället... för vi vill presentera och visa upp vårt lilla underverk - vårt mirakel för alla!

Imorgon ska jag och Miro åka till en av kyrkorna här och lämna en låda med blöjor, kläder och lite annat "bra-att-ha" för en nybliven mamma. Diakonen har en mamma som har det lite kämpigt så hon kommer få den lådan från diakonen. Vi skänker hellre bort än säljer faktiskt - det känns bättre i hjärtat att veta att det kommer till användning hos någon som behöver det och kanske inte har råd själv när vi faktiskt välsignats med möjligheten att ge vår son allt det han behöver (och lite till), när han behöver det. 

Jag tror på att om man gör gott så får man gott tillbaka - karma! Och hade vi inte de ekonomiska förutsättningarna vi har idag hoppas jag att vi också kunnat få hjälp om det hade behövts. 

Dags för lite sömn nu...

Kramar, karma och kärlek till alla!

Taget 150625.  Foto: Micael Carlsson

  
  

1 kommentar: