onsdag 3 april 2013

Ego

Idag har jag varit riktigt "ego".

Vi var på ett viktigt möte kl 10 och innan det fixade jag makeup och hår... hittade till och med lite clip on-hår som jag köpte för längesen. Trodde jag kastat det, men hittade det igår, borstade igenom allt och använde två träns i två färger idag, för att få lite extra volym. En ljusblond och en kopparröd. Ingen märkte nåt förrän jag påpekade det, så det kan inte sett för illa ut...

Efter mötet var vi till bankfacket så jag fick hämta ett par saker, jag köpte ett nytt Yankee Candle (Mango Peach Salsa) sen for vi till svärföräldrarna och grillade... så nu luktar jag nygrillat.

Det finns förresten massa dofter på Yankee Candles i USA som jag skulle vilja ha, men som inte verkar säljas i Sverige... får kolla med Katarina om de går att få tag på eller om det är helkört.


  

3 kommentarer:

  1. Yankee candle är helt underbara!!!
    Jag bara älskar dem allihopa haha.

    SvaraRadera
  2. Vad kostar de dära ljusen? Köper du online eller i butik?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det finns olika storlekar på dem, men de är ganska dyra. De stora burkarna kostar 289:- till ord. pris, men har en brinntid på typ 150 timmar eller nåt. Doften är helt underbar och inte alls kemisk och stickande som det kan vara i många andra doftljus... eller att ljuset doftar gott när man luktar på det i affären, men när man tänder det luktar det absolut ingenting!

      Det finns som värmeljus och jag tror det är 10 i en förpackning för ca 110:-. Små ljus i glasburk för runt 120:-, mellanstora i glasburk för 225:- och vaxkakor som man lägger i en sån där doftbrännare/ljusstake med skål (vet inte om du vet vad jag menar).

      Yankee Candles är helt outstanding bland doftljus tycker jag och är klart värda priset. Har en butik här i Örebro som specialiserat sig på dessa ljus och som även har ett bonussystem så jag samlar stämplar för brinnande livet :)

      Radera