söndag 22 september 2013

Dagens bravader

Vi kom igång sent idag, men for iväg till Marieberg runt lunch.

Jag hade tänkt shoppa loss till mig själv... nya höst-/vinterstövlar (hittade jag inga jag gillade), ett fat eller skål från Mateus (blev inget, men blir nog till veckan för jag ångrar mig lite, så här i efterhand), en bok (men beställer den online istället för den var tydligen för politiskt inkorrekt för att finnas i butik) och lite pyssel från Panduro - det blev faktiskt ett paket Fimo-lera.


Igår fyndade jag ett par höstjackor, en vit, fullkomligt opraktiskt, men snygg och skön och en röd lite roligare som jag förmodligen kanske på sin höjd kommer använda en eller ett par gånger innan den bara blir hängande i klädkammaren.


I alla fall... idag blev det en popcornskål till gubben och sen inte så himla mycket mer. Att slösa på mig själv är oftast bara en tanke och när jag väl kommer till affären ångrar jag mig lite och går tomhänt därifrån. Fast... jag har shoppat lite online senaste dagarna, så det kanske får räknas istället, även om det inte var många kronor som försvann då eftersom jag utnyttjade rabatterbjudanden, presentkuponger och slutreor.


Nya stövlar är ett litet måste, de jag har köpte jag på Lidl förra hösten och jag hoppas att de kommer ha i sortimentet de närmaste veckorna igen för de har varit himla bra, bekväma och billiga!

Efter en halvt misslyckad shoppingtur på köpcentret åkte vi till Citygross för att köpa Fläskkarré, godis till katterna och lite till oss. Karrén var slut, så det blev pannkaka av den turen med, men katterna fick sina älskade Dreamies i alla fall och vi fick både smågodis och naturgodis.


Åkte och åt hos svärföräldrarna istället, fast jag hade ställt in mig på en köttbit med nåt gott till och sen hem och lekte frisör innan jag kraschade i soffan. Fick med mig Halwa hem som skickats med från Kurdistan speciellt till mig för att jag tycker just den sorten är så himla god! Den ska jag spara till en annan dag dock...


Just det ja! Jag köpte ett bakgrundsark för att kunna rama in några av "tips-korten" jag hittade i en gammal receptlåda från 40-talet skulle jag gissa på. Tyckte de var så glada i färgerna och lite roliga så jag ska sätta upp några på väggen i köket. 


  
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar