söndag 19 januari 2014

Badande kyckling

Den här helgen har vi haft besök av min brorson. Han har fått bestämt ganska mycket vad vi skulle göra, så vi har varit på Gustavsviks äventyrsbad. 

Jag är för gammal! Jag är en kyckling! Jag tycker allt går för snabbt! Vissa kanor vägrade jag följa med i... egentligen är det inte så mycket kanorna i sig, som trapporna upp till dem...! Rangliga spiraltrappor av "nät" så man ser rakt genom dem, ner i backen, och ungar som står och hoppar i dem för att det är roligt (???) när trappan gungar!

Vågmaskinen gillar jag i alla fall och ett par av kanorna, men bäst tycker jag nog ändå att det är att kunna simma ut, utomhus, i en pool som är lite varm och go med bubblor och jetstrålar. 

Jag gjorde pastasallad med kyckling som vi hade med och åt där... Annars har vi haft soffmys, fikat, ätit godis, spelat spel, sett på tecknat, varit ute i snön och lekt - det har varit en rolig helg!

Max och Albin har uppskattat det tillfälliga tillskottet i hemmet också för de har fått massa uppmärksamhet... och godis.

Nu blir det en lugn avslutning på kvällen och helgen - imorgon är det måndag igen...

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar