söndag 25 januari 2015

Shoppar igen...

Nu får jag verkligen utlopp för mitt shoppingbehov! Dessutom på saker vi kommer att få användning för och inte bara för att de är snygga och kommer pryda hemmet (eller en garderob om de inte faller i smaken efter en stund). 

Vagn är inköpt och det blev en variant som är komplett med ligg- och sittdel samt babyskydd inkl iso-fix/bilbas. Färgen blev dock en annan än den bilden visar - vi valde en mer neutral beige/brun färg.  Babyskyddet kan enkelt sättas fast på vagnschassit, vilket var lite av ett krav vi hade. 


Vi har även beställt en kombinerad babysitter/matstol/arbetsstol - en Bloom Fresco Chrome i svart. Den kan användas från nyfödd till skolåldern med de olika tillbehören som medföljer. Den må vara lite dyrare, men födelen är att den fungerar för någon i rullstol med - lätt att komma intill, den är höj- och sänkbar så maken måste inte krångla massor för att sätta i/lyfta ur och behöver inte göra det i nån konstig ställning. 


Sen vill jag bara meddela att eBay är livsfarligt och det har blivit en hel del "bra att ha"-köp där. Bärsjal, "kängurupåse"/bärväska, leksaker, babygym och spegel för att se barnet i baksätet är bara några av sakerna som beställts. 

Den där "kängurupåsen" är tänkt till maken för att använda hemma/inne, för att kunna förflytta sig med bebisen och ändå styra och köra rullstolen på ett säkert sätt. Den är ju bara att hänga på sig som en väska så då slipper han krångla med sjalen eller känna oro vid förflyttning mellan olika rum. 

Allt detta köptes för en bråkdel av priset i Sverige, så jag har inte särskilt dåligt samvete för mitt shoppande...


  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar