söndag 4 november 2012

Helglyx

Vi unnade oss faktiskt en helstekt oxfilé... så där lagomt halvblodig, med Hasselbackspotatis och vitlökssmör (självklart hemgjort - vem köper de smaklösa små "korvarna" i affärens kyldisk??), och det hela serverades en ruccolasallad med lök, tomat, gurka och granatäpple, dressat med en blandning av granatäpplejuicen, pressad citron, lite olja, salt och peppar.

Enkelt men ack så gott!!


  

4 kommentarer:

  1. Håller med om de där små korvarna i affären. Smakar enbart plast. Hemma gjort vitlökssmör är bäst.Älskar Hasselbackspotatis, gör det ofta.Er middag ser jätte smarrig ut.

    SvaraRadera
  2. Håller med om de där små korvarna i affären. Smakar enbart plast. Hemma gjort vitlökssmör är bäst.Älskar Hasselbackspotatis, gör det ofta.Er middag ser jätte smarrig ut.

    SvaraRadera
  3. Håller med om de där små korvarna i affären. Smakar enbart plast. Hemma gjort vitlökssmör är bäst.Älskar Hasselbackspotatis, gör det ofta.Er middag ser jätte smarrig ut.

    SvaraRadera
  4. Åhh... jösses vad ja blir suktad!!!

    Gillar itt affärns smaklösa vitlökskorvar... Dock brukar karln köpa de när han är lat... :-/

    Du missar väll inte de nya tävlingarna jag lagt upp. =)

    SvaraRadera