lördag 15 september 2012

Grädden på moset

Det blev lök på laxen idag och lyxmos med en klick smör och lite grädde.

I övrigt har jag inte gjort något annat än legat i sängen och soffan idag. Tittat på några filmer och serier. Har ingen riktig ork eller lust till nåt och känner mig lite... off.



Påminner på nytt om tävlingen - du finner den här!

  

6 kommentarer:

  1. Bäst du fäller upp paraplyet om du inte vill få dreggel i ditt fina hår... Det där frestar ju mina smaklökar aldeles galet....

    sv - Jo, men vist är han pöjken min...

    SvaraRadera
  2. "Tjockis med EDS som nu ska genomgå en Gastric Bypass operation. Följ mig på vägen... "

    Kanske dags att du uppdaterar din info om dig själv... :-P

    ***************************
    Varenda en jag frågat har sagt att de inte haft ont efter op... Men jag har ont... Hur länge till bör jag räkna med det?

    SvaraRadera
  3. Kul att se att du fått en del tävlingsdeltagare nu. =) Fler än förra gången vill jag minnas. =)

    SvaraRadera
  4. sv - Klart jag förstår vad du menar ang. tävlingen. Jag gillar också att skicka paket till dig men självklart e de roligt med flera deltagare. =)

    Hmm.. på någe vis känns det inte som om det gör onormalt ont om man ser till vad de gjort. Det gör bara rätt ont... Men idag har jag klarat mig utan Alvedon... eller ja, de känns itt som om de hjälper ändå så varför ta typ....

    Men att du itt hade ont efter låter ju lite som räkmacka... Men... det KAM ju vara så att du iom din grundsjukdom tyvärr fått träna upp din smärttröskel en del och därmed inte upplevde att det gjorde ont efter... Vad tror du?

    SvaraRadera
  5. Sv - Alltså jag har verkligen inget som helst minne av att agrafferna sattes eller hur jag kom över i min säng eller lämnade op salen eller ens när jag fick komma upp till avdelningen... Allt är ett enda töcken....

    Det går hyfsat... Men listan där det stå¨r hur mycket jag måste ha i mig har jag gömt undan... Den stressar mig å då knyter det sig för mig och inget alls fungerar. Utan den får jag i mig mer och mår bättre.

    Röra mig, ja de varrierar. Igår var de hemskt... Idag var det jobbigt... Får se hur de går imorn....

    De jobbiga just nu e att jag typ alltid e mätt och aldrig hungrig... _Hoppas de ändrar sig...

    SvaraRadera