lördag 14 april 2012

Räkfest

Jag åkte till Feskhandlar'n idag, som passande nog heter Båth i efternamn... Blev lite lyxsallad, räkor och varmrökt lax, som jag och mitt sällskap för kvällen nu avnjutit. Den av kvällens killar som inte tycker om räkor satt istället och mumsade popcorn, som var kvar sen igår. Lakritspiporna jag köpte till honom var inte tillräckligt färska och därför jobbiga att tugga så han åt bara en liten bit. Självklart är jag medveten om att katter varken ska äta lakritspipor, popcorn eller för mycket räkor, men nån gång ibland får de också ha lite extra festligt och få det de verkligen älskar.

Jag ska lägga mig i ett bubbligt bad nu tror jag och fortsätta lyssna på Morgan Allings bok "Kriget är slut". Har lyssnat på halva via Storytel i iPhonen - en jättebra app där man får lyssna på ljudböcker. Jag fick prova den via Buzzador och har sen fortsatt efter för jag tycker om högläsning och de har ett stort utbud som hela tiden byggs ut med nya böcker.

Det är förresten fantastiskt fint väder här idag och balkongdörren står öppen och det är inte minsta kallt här inne och solen skiner för fullt ute! Nästan så jag blir frestad att gå ut på en promenad eller åka nånstans med kameran och roa mig, men det får bli imorgon istället... nu ska jag bubbla i badet!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar