fredag 29 mars 2013

Buzzar för tänderna

Har fått hem två paket från Buzzador...

Det ena innehöll tandkräm från Oral-B Pro Expert och det andra tuggummin och munskölj för barn från Flux.

Tuggummiaskarna har jag delat ut och alla barn som provat har gett flera tummar upp! Munsköljet, däremot, har det inte blivit lika positiva omdömen för... Jag tyckte det smakade som en blandning av det flourtanten kom med, som vi skulle gurgla och skölja runt i munnen i skolan, och tre timmar gammalt, tuggat, tuggummi. Barnen något positivare än mig, men ingen wow-upplevelse och de var inte så tända på idén att fortsätta använda det.



Tandkrämen hade helt okej smak och tänderna kändes rena efter. Det ska göra tänderna vitare utan att skada emaljen samtidigt som det motverkar tandsten och karies. Den kan vi nog tänka oss att fortsätta använda...


Om du också vill prova olika produkter, gratis, tycker jag att även Du ska bli Buzzador! Det är gratis att registrera sig. Fyll i dina intressen/vad du gillar och sen är det bara att vänta på en lämplig kampanj att tacka ja till! 

  

1 kommentar:

  1. Sådan munskölj vore ju inte alls helt fel... Jänta använder Flux men det är ju så galet dyrt... Har du någon tandkräm kvar som man kan få testa?

    SvaraRadera