söndag 20 januari 2013

Erkännande

Trodde jag skulle sova riktigt länge idag, men innan klockan var 9 var jag uppe, trots att jag la mig runt 3. Klockan 10 var jag på Rusta och införskaffade en efterlängtad dörrmatta (och lite annat). Förhoppningen är att det inte ska bli lika grisigt på golvet nu...


For till Lidl och köpte frukost och till OKQ8 för en säck eldningspellets till kattlådorna.

Envis som få bestämde jag att jag får med mig allt i en vända från garaget - trots ryggvärk... eller på grund av den... för jag ville inte gå mer än nödvändigt.

En säck pellets väger 16 kg, maten några kilo till och otympliga saker från Rusta - allt i en vända, med ryggskott! Prova inte detta hemma, vänner! Needless to say, jag lyckades och fick triumferande in allt innanför dörren hemma.

Dammsög, torkade golven, la på mattor, plockade, tvättade, gjorde varma mackor och bänkade mig i soffan...

Lite senare, efter lite välbehövlig ryggvila, fixade jag rent i kattlådorna, gick ut med soporna och lagade maten till morgondagens matlåda. Tänkte göra mig till och bjuda på pasta, ostsås med tre sorters ost och lufttorkad skinka, på jobbet imorgon. Det är ju roligare att laga mat till fler än bara sig själv och eftersom det bara är jag som äter vanlig mat hemma, just nu, så äter jag antingen dåligt eller så får jag laga mycket och ta med till jobbet. De klagar inte, så då är det ett bättre alternativ!

Wrappade en fin ljuslykta på EM Möbler i fredags, fast jag har köpstopp på lyktor... säger gubben, men han var inte med och då passade jag på... Har dock erkänt mitt lilla "snedsteg" för gubben och han verkade inte allt för upprörd...



  

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Diet... Tonfisk eller kycklingfilé och keso - rätt trist om du frågar mig ;)

      Radera