torsdag 10 januari 2013

Online-wrappat

Idag kom det flera paket med sånt jag wrappat online.

Strumpor från Happy Socks - tack för hjälpen med hopslagningen av presentkorten till Happy Socks kundtjänst! Strumporna är jättefina och det känns som det är bra kvalité!



Ett linne från InWear.com - jag har andra plagg från InWear sen tidigare och de håller sig hur fina som helst, tvätt efter tvätt efter tvätt.



Det sista paketet innehöll 5 armband från Nelly.com


Inte illa Wrappat från soffan tycker jag!

 


5 kommentarer:

  1. Tack vare dig har jag med wrap nu ;-).
    Och blivit buzzador :-D

    Kan man slå ihop presentkort? Vill med ha från happy socks ju!!! Sååå fina strumpor ju.

    Ps... Fortfarande inte fått nåt från dig på FB

    Ps... Kul och följa dig. Tack!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kolla i övrigt-mappen bland meddelandena. Har skickat till dig, men ibland hamnar mail i övrigt. Man måste nog logga in via dator eller webbläsare för att komma åt den mappen, tror inte det går via appen.

      Radera
  2. Svar: Jadu... Ja vet inte. Då jag startade med Boendestöd så fick vi ingen information om att vi inte fick ha djur och de sade inget om gnagarna vi hade. Eftersom vi bor i eget hus kan jag heller inte se att de skulle kunna neka oss och jag märer själv att jag mår så himla mycket bättre nu sedan vi skaffade Donna (kallar henne oftast för Donndonn). Går ju tex ut mera, rör mig mera och får mera närhet och ömhet, villkorslöst.

    Vi har fått veta hittills att en person från Boendestöd är rädd för hundar och då har jag sagt att när det är den personens tur att komma så får vi väll hoppa över boendestöd den gången osv. Men nä, nu vill plötsligt ingen komma för att vi har Donna. (Misstänker att de blivit rädda sedan de hört att hon är en pitbull).

    Nu vill de att vi ska stänga in henne om de ska komma. Men vadå, hon är en familemedlem oc vi har dessutom inga dörrar och sen får hon panik av att stängas in. Hon är en fd gatuhund från Ungern och har måna rädslor som vi jobbar på.

    Nu vill chefen för Boendestöd ha ett möte "där vi ska diskutera den uppkomna situationen". Vadå... Jag mår bättre av Donna, sover bättre, inga sömntabletter, stabilare humör etc så ja... Donna vinner i längden. Men vi får väll se vad chefen säer sen. Det är såvitt jag vet endast en i Boendestöd som är rädd och då tycker jag de andra kan komma och hon kan slippa. Jag kan respektera rädsla sålänge de respekterar att Donna är en del av mig.

    Hade de sagt innan då jag började med Boendestöd att man itt får ha hundar ade jag kunnat ta det. Då hade vi nog inte ens skaffat Donna. Men nu är hon här ch andra brukare har hundar det vet ag. Fast de är ju nte pitbull.

    SvaraRadera
  3. Fråga: Ja har förstått att du inte följer bloggar via ex bloglovin och liknande utan använder det gamla välbeprövade att gå in på varje blogg du följer då och då... Hur fungerar det, hinner du se alla blogginlägg då, tex då jag ibland skriver många blogginlägg/dygn.

    SvaraRadera
    Svar
    1. För mig är det enklare att titta in (ofta) flera gånger per dag, när jag kan och har lust, och få en glad överraskning när jag finner nåt nytt. Tycker Bloglovin' och andra såna tjänster är röriga och stressar mig. Det är inga problem att bläddra igenom inläggen tills man ser det senast lästa. Missar inget :)

      Radera