onsdag 9 november 2011

Fjärrstyrt hemmet

När gubben är borta springer tanten i affärer. Jag trodde det var för honom det skulle bli dyrt att vara borta, att han skulle göra av med mer pengar på luncher, mat, resor till och från utbildning osv... men det visar sig nog att jag gör över med mer.

Har köpt nya stövlar, som jag haft på mig hela dagen, gått runt, stått länge, sprungit i affärer och ändå har inte fötterna dött. De var hemskt bekväma - än så länge...

Idag köpte jag dessutom ett linne till på Rusta som drar in muffinshänget lite och även kontakter med fjärrkontroll som jag satt till de små lamporna vi har stående runt om och som står lite illa till så om jag glömmer släcka kan det bli svårt för gubben att släcka dem. Jag sitter nu med en fjärrkontroll och tänder och släcker så snart går väl glödlamporna sönder och folk ute kommer ringa polisen och säga att nån sitter och försöker skicka meddelanden med morse-kod ut i mörkret...

Har ätit en majskolv med lite saltat smör och druckit en halvt glas julmust - bara därför att...

Fick en jättefin bok med posten idag från min moster... "277 sorters kakor" vilket passar utmärkt nu när jag tänkt baka kakor. Har inte kommit igång än och det är nog inte säkert att jag fått ihop massa olika sorter innan kakmonstret kommer hem, men han gråter förhoppningsvis inte så mycket för det.

Imorgon KANSKE jag ska åka till KappAhl och titta lite eftersom de har "medlemskväll" och man får 30% på hela köpet, fast å andra sidan tror jag att det är utförsäljning på lördag och jag ska ju till Karlstad på fredag och sover över hos mamma till lördag. Bättre att shoppa loss för 40:-/plagg istället för att köpa massa dyra saker.

2 kommentarer:

  1. Hejsan. vart lite nyfiken, jag såg dom där linnena på rusta men vågade inte köpa något. Det finns ju en uppsjö av olika plagg som ska dra in och släta ut magen så man är ju lite vilsen i jungeln.Så min undran är ifall dom funkar, ifall det är värt att köpa ett?

    Önskar dig en trevlig dag :)

    SvaraRadera
  2. Åh den boken vill jag ha. Älskar ju att baka kakor.

    SvaraRadera