söndag 6 november 2011

Söndag kväll


Då var helgen slut då - och jag med... Har fått en hel del gjort, men inga kakor som jag tänkt. Det får bli under kvällarna efter jobbet istället. Fick till skorporna i alla fall och fyllde på vår skorpburk med nytt gott.



Gjorde stekt fläsk med löksås till lunch förut och det blev flera påsar till frysen också. Till lunchen åt jag kokt potatis och fixade lunchlådan för morgondagen också. Tror egentligen att vi kommer äta tillsammans med de som kommer besök på jobbet imorgon, men tar ändå med min lilla rosa fina lunchlåda...


Var uppe på vinden och sorterade lite mer kläder och har lagt ut en annons på Blocket. Alla plagg 30:-, och mycket är aldrig använt... men har inte fått svar från nåt annat än ett pervo som ville köpa använda strumpbyxor för han samlade på det. Behöver jag säga att jag inte gjorde nån affär med honom?

Till middag gjorde jag färsbiffar, som egentligen skulle varit grekiska, men eftersom jag glömt köpa fetaost fick det istället bli kryddbiffar med lite kanel i. De smakade helt okej, men fetaosten hade absolut varit pricken över "i:et". Avnjöt en med lite ris och överbliven löksås, gurka och tomat. 


Borde gått och lagt mig redan. Vi har möte på jobbet imorgon och jag ska vara pigg, utvilad och framförallt redo med ett par rapporter som inte alls är klara - men det är en knapptryckning eller två så har jag dem i handen och kan visa upp dem för genomgång. 

Ska ta ett glas mjölk och lägga mig strax.

Vill bara förtydliga än en gång - bilderna i min blogg är mina och ska inte användas av någon annan om denne inte först fått tillåtelse. Jag tycker inte om att se folk som snor bilder hej vilt och presenterar dem som egna... Det är INTE okej! Precis som citat ska namnges med vem som sa det från början ska fotografen få ett erkännande för sin bild... Jag blir faktiskt riktigt arg när jag gång på gång ser folk presentera bilder som visar sig tillhöra andra, tagna ur bloggar och andra siter och inte gratisbilder, för såna finns det så klart också. Ge fasiken i att sno bilder från mig och andra! Gör jobbet själv istället!

3 kommentarer:

  1. Har du någon länk till din anons på blocket?

    *hehe* Din matlåda var ju kul. =)

    SvaraRadera
  2. Pervo? Du talar om mannen som om han vore mindre värd. Vad är du själv värd om du ser ner på andra? Eller var det var ditt liv som fet lärde dig?

    Fy fan, en del borde man inte ödsla operationer på utan de borde få vara kvar i träsket hos de andra som du.

    SvaraRadera
  3. Anonym: Och vad är man för människa om man inte ens kan stå för de elaka saker man skriver? Vem är det som är i träsket?

    SvaraRadera